Δείγματα εργασιών μας

Δείτε φωτογραφίες από πρόσφατες εργασίες μας και περιγραφή από κάποια έργα αναφοράς

 1. Έργο Top Line (Ανάδοχος Digisec).
  Εγκατάσταση περιμετρικών καμερών με ΑΙ για τον έλεγχο υπερπήδησης περιμέτρου με ταυτόχρονη απεικόνιση από PTZ σε περίπτωση alarm. Tiandy & Axxon.
 2. Έργο Εγνατία Οδό (Ανάδοχος Cosmote & Digisec)
  Παρακολούθηση όλων των Α/Κ στην Εγνατία οδό προκειμένου να εκπονούνται στατιστικά στοιχεία στα πλαίσια ευρωπαϊκού δικτύου συγκοινωνιολόγων.
 3. Σε συνεργασία με την TECHNOSY – ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΪΤΖΗ Ο.Ε. κατασκευάστηκε η νέα υπερπολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα COCOPALM στη Νάξο, όπου αναλάβαμε μελέτη και εφαρμογή με προϊόντα μας:
  Συστήματα ξενοδοχειακού αυτοματισμού της TIS CONTROL για την τοπική και απομακρυσμένη, μέσω εφαρμογής σε tablet καθώς επίσης και μέσω κεντρικής πλατφόρμας GRMS, διαχείριση φωτισμού, κλιματισμού, μουσικής και άλλων αυτοματισμών.
  Ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο ίντερνετ.
  Δίκτυο δορυφορικής και επίγειας τηλεόρασης.
  Δίκτυο θυροτηλεόρασης.
  Δίκτυο μουσικής
 4. Έργο εργοστάσιο Σάββας
  Κάμερες εσωτερικές και εξωτερικές με ΑΙ για την παρακολούθηση πάρκινγκ και περιμέτρου.
 5. Έργο έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου στους αρχαιολογικούς χώρους (Ανάδοχος Cosmote & IBM & Digisec, Χορηγός Ι.Σ.Ν)
  Εγκατάσταση Τουρνικέ και ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την άδεια εισόδου των τουριστών στου αρχαιολογικούς χώρους Ακρόπολη, Κλιτύες, Ολυμπία, Κνωσό, Αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου.
 6. Έργο κατασκευής συστήματος αποτροπής πτώσης πτηνών σε ανεμογεννήτριες (Ανάδοχος Digisec)
  Κατασκευή πίνακα Α.Ι για την παρακολούθηση πτηνών και την προτροπή τους να αλλάξουν κατεύθυνση αντίθετα από την ανεμογεννήτρια προκειμένου να μην πέσουν στα φτερά. Αν δεν φύγουν τότε σταματά η γεννήτρια. Το προϊόν έχει βραβευτεί σε ευρωπαϊκό και σε τοπικό επίπεδο από πολλούς φορείς.
 7. Γενικά έργα
  Εγκατάσταση και εναρμόνιση με την 4η Βιομηχανική επανάσταση ρομποτικών συστημάτων συγκόλλησης σε εργοστάσια στην Βοιωτία και Τουρκία.
  Κατασκευή πολυτελών κατοικιών στη Νάξο.
  Κατασκευή πολυτελών Smarthomes σε 50 σημεία στην Αττική.
  Κατασκευή του νέου εργοστασίου της WAX Hellas.