Guest Room Management System

Η ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι τεράστια και η εύρεση οικονομικών μεθόδων για τη διαχείριση εκατοντάδων χιλιάδων δωματίων είναι σημαντική κατά τη συντήρηση ενός εκσυγχρονισμένου ξενοδοχείου θεωρείται απαραίτητο μέρος της διατήρησης της αφοσίωσης των πελατών στον συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό μας κόσμο. Ας συμφωνήσουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να εξοπλιστούν τα δωμάτια ένα προς ένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Φυσικά, είναι ευκολότερο να έχετε ένα ολόκληρο διασυνδεδεμένο πρωτόκολλο για να χειρίζεστε διαφορετικά κομμάτια διαχείρισης ξενοδοχείου. Επιπλέον, η μετατροπή των παραδοσιακών ξενοδοχείων σε έξυπνα ξενοδοχεία κάνει μεγάλο μέρος της διαφήμισης για εσάς.

Διαγράμματα Δωματίου Ξενοδοχείου

Χάρη στο σύστημα διαχείρισης δωματίων επισκεπτών (GRMS) της TIS, τα φώτα δωματίων του ξενοδοχείου, το AC και άλλες συσκευές και συσκευές μπορούν να συνδεθούν μέσω ενός έξυπνου δικτύου και να στείλουν/λάβουν δεδομένα για να υποστηρίξουν τη σύνδεση μεταξύ BMS και GRMS, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την καλύτερη παροχή έλεγχος συστήματος εξαερισμού.

Γιατί όμως είναι σημαντική η τεχνολογία έξυπνων δωματίων;

Η άνεση και η καλύτερη εμπειρία ξενοδοχείου για τους επισκέπτες είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό. Στους επισκέπτες αρέσει να έχουν περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. νιώθουν περισσότερο σαν στο σπίτι τους αν μπορούν να πάρουν ακριβώς αυτό που επιθυμούν. Η ρύθμιση της θερμοκρασίας του δωματίου και του φωτισμού με ένα tablet ή οποιαδήποτε άλλη έξυπνη συσκευή κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται υπεύθυνοι και άνετα. Επίσης, η εύρεση όλων των σωστών κουμπιών και διακοπτών σε έναν νέο χώρο μπορεί να είναι λίγο δύσκολη για τους επισκέπτες, επομένως ένα μόνο σημείο επαφής που απαιτεί μερικά απλά κτύπημα για να ελέγξετε τα πάντα στο δωμάτιο είναι πολύ χρήσιμο.

Η ενεργειακή απόδοση είναι ένας άλλος παράγοντας. Οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων προτιμούν πιο φιλικά προς τον προϋπολογισμό και βιώσιμα συστήματα διαχείρισης. Με την έξυπνη τεχνολογία, οι συσκευές χρησιμοποιούνται μόνο εάν χρειάζεται. Για παράδειγμα, η χρήση έξυπνων λύσεων με ενσωματωμένο θερμοστάτη βοηθά στην αυτόματη προσαρμογή της θερμοκρασίας του δωματίου βάσει του εξωτερικού καιρού και απενεργοποιείται εάν το δωμάτιο δεν είναι κατειλημμένο. Επιπλέον, οι αισθητήρες ανιχνεύουν πότε οι επισκέπτες βγαίνουν από τα δωμάτιά τους και κοινοποιούν αυτές τις πληροφορίες στους διακόπτες φώτων, έτσι ώστε τα φώτα να σβήνουν αυτόματα. Έτσι, σπαταλάται λιγότερη ενέργεια και η ξενοδοχειακή επιχείρηση γίνεται πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Επιπλέον, ένα έξυπνο δωμάτιο μπορεί να βοηθήσει με άλλες πτυχές. Σε ξενοδοχεία με παραδοσιακή διαχείριση δωματίων, κάποιος πρέπει να πάει στη ρεσεψιόν ή να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο για να ζητήσει πληροφορίες ή υπηρεσίες, αλλά η ύπαρξη ενός έξυπνου πίνακα βοηθά στη διευκόλυνση της διαδικασίας αιτήματος/απάντησης σημαντικά. Με ένα μόνο άγγιγμα, το αίτημα ενός επισκέπτη για υπηρεσία πλυντηρίου παραδίδεται από το γραφείο διαχείρισης και απαντάται αμέσως.

Σε ένα έξυπνο ξενοδοχείο, η ομάδα διαχείρισης μπορεί να έχει πρόσβαση στο κέντρο ελέγχου από οποιαδήποτε τοποθεσία. Έτσι, η πραγματοποίηση κρατήσεων δωματίων για τους επισκέπτες γίνεται ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. το AC του δωματίου μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα μία ώρα πριν κάνει check in ένας επισκέπτης ή τα φώτα του μπορούν να χαμηλώσουν έτσι ώστε το δωμάτιο να έχει την επιθυμητή απόχρωση φωτός κατά την άφιξη του επισκέπτη. Ένα έξυπνο δωμάτιο επισκεπτών μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να ξεκινά τη λειτουργία καλωσορίσματος μόλις φτάσει ο επισκέπτης.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα απολαύσουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες επιλογές ψυχαγωγίας στο δωμάτιο. Τα συστήματα ψυχαγωγίας ξενοδοχείων προσφέρουν μια ποικιλία από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και άλλες εγκαταστάσεις πολυμέσων για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη διαμονή στους επισκέπτες. Τι καλύτερο από το να παρακολουθείτε ένα επεισόδιο του Peaky Binders σε μια έξυπνη τηλεόραση που σβήνει αυτόματα όταν αποκοιμηθείτε, καθιστώντας δυνατή τη λήψη του αμέσως από εκεί που σταματήσατε;

Δυσκολεύστε τον καλεσμένο σας να φύγει από το κρεβάτι. Σε ένα έξυπνο ξενοδοχείο, κάθε δωμάτιο μπορεί να εξοπλιστεί με συσκευές αναγνώρισης φωνής. Ο φωνητικός έλεγχος είναι μια σημαντική υπηρεσία που παρέχεται από την έξυπνη τεχνολογία. Οι επισκέπτες θα είναι πιο ικανοποιημένοι όταν μια εικονική υπηρεσία φωνής τους βοηθά με τηλεόραση, φώτα και έλεγχο AC.

Επίσης, αντί να επικοινωνήσετε με τον πολυάσχολο ρεσεψιονίστ όταν θέλουν να μάθουν για τα πλησιέστερα μέρη για ψώνια ή φαγητό, οι καλεσμένοι σας μπορούν απλώς να χρησιμοποιήσουν τον εικονικό φωνητικό βοηθό για να βρουν αυτές τις πληροφορίες εν ριπή οφθαλμού, καθώς έχει πρόσβαση σε χιλιάδες σχετικές ιστοσελίδες.

Η τεχνολογία TIS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αισθητήρων, πάνελ και άλλων έξυπνων λύσεων για έλεγχο φωτισμού και θερμοκρασίας. Είμαστε ένα χρυσό μέλος της Oracle Corporation και προσφέρουμε συμβατότητα με το λογισμικό Opera, Fidelio και Assa Aboly και Vingcard Zigbee Locks. Είναι επίσης δυνατή η ενσωμάτωση της τεχνολογίας TIS με τα πρωτόκολλα Modbus, KNX και άλλα πρωτόκολλα BMS.