Έκθεση Energia.Tec 2024

Η 5η διοργάνωση της έκθεσης «Energia.tec» προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς, και η συμμετοχή των επιχειρήσεων και φορέων είναι εντυπωσιακή!

Με τις εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας να είναι ταχύτατες και να βρίσκονται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, η μοναδική εξειδικευμένη διεθνής έκθεση στην Ελλάδα για το Ηλεκτρολογικό Υλικό, τον Φωτισμό, τα Συστήματα Ασφαλείας και την Ηλεκτροκίνηση επιστρέφει για 5η χρονιά για να παρέχει ενημέρωση και να προτείνει λύσεις.

Η Energia.tec, το καθιερωμένο σημείο συνάντησης του κλάδου, που δεν πρέπει να χάσει κανείς, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία. Ωράριο έκθεσης: 10:00 – 19:00.

Κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς, πιστοί στο διετές ραντεβού τους, θα δώσουν το παρών με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, με στόχο να ενημερώσουν επαγγελματίες και ιδιώτες για όλες τις πτυχές της σύγχρονης ηλεκτρολογίας. Χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι κορυφαίοι της αγοράς.

Κορυφαίες εταιρείες, φορείς, οργανώσεις και πανεπιστημιακά ιδρύματα σχεδιάζουν ήδη τις εκδηλώσεις τους για το παράλληλο τριήμερο Energia.tec Forum. Με στόχο να προσφέρει αξιόπιστη ενημέρωση και προβολή, το Energia.tec Forum αναμένεται να εξελιχθεί σε κέντρο εκπαίδευσης και ανταλλαγής απόψεων για τα κρίσιμα θέματα του κλάδου.

Θα συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή τη σημαντική έκθεση, συμβάλλοντας στην προώθηση της καινοτομίας και της γνώσης στον τομέα της ενέργειας.

Σας περιμένουμε!

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

  • Για την ηλεκτρονική πρόσκληση πατήστε εδώ.
  • Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.